Mtb Stensbæk

Stensbæk Voksen Hold

Stensbæk Voksen Hold
Onsdage kl. 18.00 – 20.00

Beskrivelse :

Alder: 18 – 99 år

Der er 3 teknikhold og et damehold.

Alle hold kører året rundt klokken 18.00 onsdage. Der er et niveau til alle og til nybegyndere har vi på teknik 1 mulighed for at opdele i flere hold, så vi får alle med.

Du kan læse mere om de forskellige hold her under fanen.

Damehold

Damehold

Onsdage fra kl 18.00-ca. 20.00
Vinterperiode: hver anden lørdag.

Instruktør: Bo Lindahl

Beskrivelse :

Motion for kvinder der godt kan lide frisk luft.
Vi kører et mix af teknik 1 og 2 – Så der er plads til de fleste niveauer. Der trænes i sommer perioden om onsdagen fra 18.00 – 20.00
Når vintertid starter, kører vi hver anden weekend. Der kommer mere info om hvilken dag senere.

Teknik 1 – Begyndere/let øvet.

Teknik 1 (BEGYNDER)
Onsdage fra kl 18.00 – 20.00
Instruktør: Claus Baagøe Larsen, Klaes Erlan Asaa og Jørn K. Pugh

Beskrivelse :

Formålet med dette hold er primært at få både nystartede og relativt urutinerede MTB-ryttere i god form, og at kunne færdes sikkert på MTB, Der er fokus på at lære basale tekniske færdigheder på MTB, så du bliver fortrolig med din cykel og kommer til at kunne køre det blå spor i Stensbæk på en sjov og sikker måde.

På teknik 1 er der ingen krav til teknisk kunnen.

Teknik 2 – Let øvede

Teknik 2 (LETTERE ØVEDE)
Onsdage fra kl 18.00-ca. 20.00
Instruktør: Michael Harsdorf, Frank Rødgaard og Kenneth Dahl

Beskrivelse :

Her på Teknik 2 er du fortrolig med din cykel, og har været på teknik 1 eller har tilsvarende færdigheder. Vi har primært fokus på, at alle ryttere får en god træning og får brugt sig selv. Træningen vil indeholde forskellige træningsøvelser og kørsel på både blå og røde sporstykker i Stensbæk tilpasset det fysiske og tekniske niveau på holdet. Målet er at du kommer til at køre de røde sløjfer på en sjov og fortrolig måde. På Teknik 2 deltager rytteren aktivt, og har ønske om at forbedre sin tekniske kunnen og kondition.På dette hold er der middel krav til teknisk kunnen, du skal have deltaget på teknik 1 eller have tilegnet lignende færdigheder, og du skal på en forsvarlig måde kunne køre det blå spor i Stensbæk.

Teknik 3 – Øvede

Teknik 3 (ØVEDE)
Onsdage fra kl 18.00-ca. 20.00
Instruktører: – Holdet er på standby

Beskrivelse :

Teknik 3 er for dig der har styr på grundteknikken og flowet på sporet, og som kan køre hele sporet i Stensbæk (inklusivt de røde sløjfer) forsvarligt. Vi arbejder stadig med teknikken, flow, tempo og kontrol i kørslen. I vores træning vil der også forekomme intervaller og meget mere sjov.På dette hold er det et krav at du har styr på grundteknikken, have deltaget på teknik 2 eller have tilegnet lignende færdigheder, og har over middel fysisk form.